Op zaterdag 21 september is weer de jaarlijkse Fietsavond langs alle ornamenten van de Lichtjesroute. Maar liefst vier muziekbands én een koninklijk koor verhogen de sfeer op een aantal markante plaatsen in de route.

Music with Strangers’, een heuse expatsband, zorgt voor een afwisselend muziekfeestje op de Pastoriestraat tussen 19.00-22.00 uur, ‘Kapper van Gorp’ en ‘Vierkant Rond’ smurfen voor een vrolijke noot met een sambasausje bij het Smurfendorp op De Vijver tussen 19.00-21.45 uur. ‘Muziekkompas L.O.S’ swingt erop los op het Burghplein van 19.00-22.00 uur.
Last but not least zingt La Bonne Espérance de sterren van de hemel in Vlokhoven (bij het molen -ornament), afgewisseld met optredens van het Koninklijk Opleidingsorkest tussen 19.00-21.45 uur.
Bovendien kun je de route ook interactief volgen door middel van een speciale app. Lees hier de uitleg over de Izi.Travel App.
Voor de échte die-hards hebben we ook een prijsvraag gemaakt om jouw kennis omtrent de lichtjesroute te testen. Kijk op onze Facebookpagina voor alle informatie!
Vlokhoven:
  • Koninklijk Woensels Muziekcorps      Website
  • La Bonne Espérance                               Website
Burghplein:
  • MijnMuziekles.nl                                    Website
Pastoriestraat:
  • Music with Strangers                             Website
Vijver:
  • Kapper van Gorp                                     Facebook
  • Muziekkapel Vierkant Rond                 Website

Wij hopen dat u in grote getalen komt genieten.

Recent Posts