Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om in een legervoertuig de ‘moderne’ bevrijdingsroute te rijden? Tijdens de Lichtjesroute Wheelstour op 24 september en 1 oktober, is dat mogelijk! Reserveer wel snel, want vol is vol.

Na het succes van de eerdere edities organiseert de stichting ‘Vrienden van de Lichtjesroute’ ook dit jaar weer de Wheelstour. Authentieke legerjeeps uit de Tweede Wereldoorlog worden twee avonden beschikbaar gesteld, zodat het publiek de Lichtjesroute op een unieke én ludieke manier kan beleven.

De tour start en eindigt bij het clubgebouw van de Lichtjesroute aan de Pastoriestraat in Eindhoven. Na afloop is er een hapje en een drankje. Tegen vergoeding is het mogelijk om deel te nemen aan de Wheelstour. Aanmelden kan tot 21 september. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvandelichtjesroute.nl.

Al jaren viert Eindhoven de bevrijding van de stad met de Lichtjesroute. De 22 kilometer lange route verlicht Eindhoven van 18 september tot en met 13 oktober. De lampjes branden elke avond van 20.00-22.30 uur, in de weekenden van 20.00-23.30 uur. Download onze interactieve route met de izi.Travel app (IOS en Android) of op de website van de Lichtjesroute.

Recent Posts